vrijdag 25 juni 2010

JOEPIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja Hoor dames en heren de 75 volgers zijn bereikt. O wat was dit leuk om een keer te doen. Ik heb reacties gekregen van over de hele wereld. Het is verbazingwekkend om te zien hoe dat gaat in Bloggersland. Ik heb volgers uit Afrika, Amerika, Engeland, Duitsland, Ukraine, Italie, Zweden en uit alle delen van Nederland. Super.............................Ik ga zondag het winnende lot trekken dus hou mijn blog in de gaten, natuurlijk zal ik de winnaar proberen te berichten. Alvast allemaal hartelijk bedankt voor de leuke en lieve reacties en tot zondag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Groeten Marion.

9 opmerkingen:

Marjon zei

Hey wat goed gefeliciteerd met je 75 volgers,spannend wie er gaat winnen.

Grtjss Marjon

Wendy ten Hove zei

Hoi Marion,

Ha ha, wat leuk, zeg! Dat dat zo snel is gegaan, super! Gefeliciteerd!! Je houdt een blog voor jezelf, maar toch zeker ook voor de vele bezoekers en leuke berichtjes en hoe meer, hoe leuker, toch? Hi hi!
Ik hou je blog zondag met spanning in de gaten!

Groetjes, Wendy

Cardcorner by Yvonne zei

Gefeliciteerda met het bereiken van de 75 volgers, super! Nou dat gaat zondag spannend worden dus! Leuk he zo'n internationaal gezelschap op je blog toch?
groetjes Yvonne

Linda zei

Gefeliciteerd! Op naar de 100 volgers.

Gr linda

Anoniem zei

:)

majo zei

Hoi Marion.
Gefeliciteerd met je 75 volgers. Groet Majo

Alie de Vrij-Venema zei

Hé wat snel zeg! Leuk dat er zoveel mensen bij je komen kijken! Toch altijd weer leuk als je reacties krijgt van andere mensen op je gemaakte werk of niet?
Fijn weekend! Het weer zit hier in ieder geval mee!
Groetjes Alie

Susanne zei

gefeliciteerd met de 75 volgers!

groetjes susan

jacinta's hobbyhoekje zei

gefeliciteerd hoor
toch leuk he dat er zoveel mensen je blog waarderen

liefs jacinta