maandag 5 april 2010

Alweer een challengekaart!


Ik heb de smaak te pakken. Alweer een challenge kaart. deze keer een kaart voor http://anyoneforanya.blogspot.com/ De uitdaging was:Alles mag als er maar een stempel opzit van The greeting Farm of C.C.Design. Tevens doet deze kaart mee met Kaarten met Tiets de april uitdaging n.a.v. een sketch. (maar dat moet ik nog even uitproberen)Hopelijk is het gelukt. Nog even een tip: Ik heb van de Derwent potloden de "blender"gekocht. Met dit potlood kun je dus de kleuren mengen. Ik heb bij deze kaart geen terpentine gebruikt maar alleen met de blender over de kleuren heen gekleurd.Ik moet zeggen dat het best prettig werkt. Je krijgt wel een beetje kleurstof maar dat is droog en veeg je er zo af. Ik zag het ergens op internet en wilde het wel eens uitproberen. Als je de blender hebt gebruikt kun je er nog weer met kleur overheen.

8 opmerkingen:

Cardcorner by Yvonne zei

Hoi Marion,
Wat een prachtige kaart heb je gemaakt! Ik wist niet eens dat er een blender bestond voor de Derwent!
groetjes Yvonne

Jolanda Cuper zei

Jij hebt zeker de smaak te pakken! Leuke kaart! Dat van die blender ga ik ook eens proberen. Ben benieuwd! De tacky glue werkt in ieder geval uitstekend!Lijn nu alles ermee vast!
Groetjes Jolanda.

greet claassen zei

Je kaart is erg mooi geworden. Nog nooit van de blender voor de derwents gehoord. Gewoon bij Cocky?????
groetjes Greet

Adrina zei

Mooie kaart Marion, ik ben ook weg van dat papier. Ja, die blender moet ik toch ook nog eens aanschaffen, toch wel handig.
groetjes Adrina

majo zei

hoi hoi .
Denk ik ga ook maar even bij jou langs HiHi.
En ik vind dit een super mooie kaart ga het ook proberen met de blender. Ik gebruikte hem wel maar na het blendere met de doezelaar en therpatine. Groetjes Majo

inge zei

een leuke kaart

Renata van Miltenburg zei

Wat een prachtig papier Marion! En dat metalen hoekje...enig!!

Love from Anyone for Anya?!

Renata

Dawny P zei

Hi Marion. Love your card and so did Mr Linky cos he chose you as one of our GDT for the next 4 weeks. So can you e-mail me please to let me know if you can still do it and also so that I can give you your challenges. Hugs, Dawny xxx