donderdag 18 februari 2010

Tilda papier


Afgelopen zaterdag heb ik zo'n prachtig Tilda bloc gekocht. Nu heb ik in het begin altijd moeite met het gebruiken van dat nieuwe papier want dat is dan zonde!!!!!!Maar aangezien er meerdere velletjes van hetzelfde soort in zitten ben ik er toch maar mee gaan knutselen. In het Magnolia Ink magazine stond een heel leuk doosje. Zij noemden het een gable box.Ik ben op internet gaan zoeken naar gable box en kwam op een site terecht met allemaal voorbeelden van doosjes enz.De gable box template (zo heet dus een "patroon") uitgeprint. Toen dacht ik wat een werk als je dat allemaal moet overtekenen. Ik heb toen mijn dessin papier op A4 gesneden en door de printer gehaald.Nu stond het patroon dus mooi op de binnenkant van het papier. Uitknippen en versieren maar. Gaat echt super goed. Ik heb het patroon wel iets vergroot. Ik dacht dit is wel een goede tip. Het adres is http://www.paperscrapz.sreentastic.ca/ .Waaarschijnlijk zijn er nog honderden sites. Als je op TEMPLATES zoekt wordt je een beetje gek. Nou wat een verhaal he?

4 opmerkingen:

nicolet zei

Het is een geweldig doosje geworden Marion!!
groetjes Nicolet

Fabíola zei

Que coisa mais linda!
Beijos

greet claassen zei

Helemaal super. Het papier is echt prachtig he? We hebben wel iets meer dan een weekje vakantie nodig om alles te maken.
Ik binnenkort eens snuffelen op de doosjessite.
groetjes Greet

Femke Kokke zei

Super!! en precies wat ik zoek, alleen de link doet het niet meer :( Ik wil voor mijnz oontje als traktatie op school deze boxjes maken met een lunchpakketje :) Kun je hem toevallig toemailen? femkekokke@gmail.com, ik zou er heeeel blij mee zijn! Alvast bedankt,
Groetjes Femke