vrijdag 26 februari 2010

Stempelafdrukjes Doos


ja waar laat je nu je stempelafdrukjes/ deze doos had ik al lang geleden gemaakt voor mijn clearstamps. Maar het werden er zoveel ........De clearstamps heb ik opgeborgen in mappen. En nu heb ik deze doos gebruikt voor de afdrukjes. Wat kan een mens druk wezen met opbergen he?

Nellie's Multiframe's


Dit kaartje heb ik gemaakt met de frame's die ik bij de Hobbykamer heb gekocht.het stempeltje is natuurlijk van magnolia. Het papier van:Basic grey "Rush". de frames werken net zo goed als de nestabilities.

zondag 21 februari 2010

Een foutje




Heb ik toch net deze kaarten op het kerstkaarten blog gezet. Dat was niet de bedoeling. Dus nog een poging. Deze kaarten weer met het tildapapier gemaakt, ik kan er niet genoeg van krijgen. Ik heb de kaarten niet zelf bedacht. De sketches zijn van Nicolette. Haar blog is echt te leuk. Neem eens een kijkje op Funny cards. De spreuk"Wish you a chocolate chip cookie day heb ik ook ergens gezien en onthouden. Vond het zo een grappige spreuk.

donderdag 18 februari 2010

Tilda papier


Afgelopen zaterdag heb ik zo'n prachtig Tilda bloc gekocht. Nu heb ik in het begin altijd moeite met het gebruiken van dat nieuwe papier want dat is dan zonde!!!!!!Maar aangezien er meerdere velletjes van hetzelfde soort in zitten ben ik er toch maar mee gaan knutselen. In het Magnolia Ink magazine stond een heel leuk doosje. Zij noemden het een gable box.Ik ben op internet gaan zoeken naar gable box en kwam op een site terecht met allemaal voorbeelden van doosjes enz.De gable box template (zo heet dus een "patroon") uitgeprint. Toen dacht ik wat een werk als je dat allemaal moet overtekenen. Ik heb toen mijn dessin papier op A4 gesneden en door de printer gehaald.Nu stond het patroon dus mooi op de binnenkant van het papier. Uitknippen en versieren maar. Gaat echt super goed. Ik heb het patroon wel iets vergroot. Ik dacht dit is wel een goede tip. Het adres is http://www.paperscrapz.sreentastic.ca/ .Waaarschijnlijk zijn er nog honderden sites. Als je op TEMPLATES zoekt wordt je een beetje gek. Nou wat een verhaal he?

kerstkaart


Hier de kerstkaart die ik heb gemaakt voor het kerstkaartenblog. Hij moest gemaakt worden n.a.v. een sketch. Soms is dat makkelijk maar soms is het.........moeilijk. Ik heb hier wat mee zitten klungelen zeg! Maar het is er weer een.

dinsdag 16 februari 2010

Lekker zoet.....




Zo, ik heb al even lekker gestoeid met mijn nieuwe papiertjes. Daar wordt je toch helemaal vrolijk van.Ik vind het heerlijk dat rose.Het magnoliastempeltje heb ik zaterdag gekocht, helaas heb ik alleen een kleine zittende magnolia, maar is toch ook wel schattig.het papier is van Hippity Hoppity: juicy. Een hele mond vol.

zondag 14 februari 2010

Dit ook nog.


nieuwe spulletjes.







Dit is het resultaat van een dagje Doorn. Ik was gisteren met Greet bij P&P in Doorn.We hebben goed ons best gedaan. Hele mooie papiertjes en bloemetjes gekocht. Zelfs papier voor kerstkaarten. Dus we kunnen aan de slag.

vrijdag 12 februari 2010

ROZE


Kijk eens wat ik van mijn moeder heb gekregen!!!!!!!!Is hij niet verschrikkelijk schattig? Dat gaat weer geld kosten natuurlijk. Morgen ga ik met greet naar Paper en Pictures in Doorn.We hebben er echt zin in. eens kijken wat ze daar allemal hebben.Maar eerst ga ik nog even genieten van mijn roze snoepie.(Wat een mazzelkont ben ik he, al die leuke dingen die ik van mijn familie krijg.)

woensdag 10 februari 2010

Mijn Canon Selpy


Dit is mijn printertje, hij is zo leuk je kan er van alles mee. Verkleinen, kalenderblaadjes maken,Wazige achtergronden enz. Ik ben er zo blij mee, dus ik dacht laat hem maar even zien.

Fotoboek Terschelling







Ik ben al een hele poos bezig met een fotoboekje van ons familieuitje in september naar Terschelling.Er komt nu schot in.Ik ben er 2 aan het maken, een voor mijn broer in Zuid Afrika. Ik heb van hem nl. een hele mooie fotoprinter gekregen en wil hem natuurlijk laten zien dat het een goed besteed kado is.
Ik heb de bedeltjes besteld bij Ria via marktplaats.Echt vlotte service en snelle levering.http://ria1961.marktplaza.nl

O wat leuk!


Deze bedeltjes kreeg ik gisteren met de post. Heerlijk zo een doosje vol met blinkertjes.

zondag 7 februari 2010

Mijn eigen snoesje.


Dit is dan mijn eigen snoesje, met de papierlijn van SEI "juliette"Die is zoooo mooi.

Een snoesje!


Deze kaart heb ik gemaakt op een kaartenmiddagje bij http://www.hobbykamer.com.
Is het geen snoesje? Natuurlijk moet je er zelf ook een hebben.

zaterdag 6 februari 2010

zoek de zon op!

Daar verlangen we weer naar toch?Weer zo'n enige stempel van mo's digital pencil.Die zijn toch allemaal zo leuk.

vrijdag 5 februari 2010

Oeps even vergeten, De tekst is "When in doubt, buy one in every color"De tekst zou ook heel goed bij mij passen, want soms is het toch moeilijk om te kiezen.
Deze kaart heb ik ook al een poosje geleden gemaakt.De jurkjes heb ik nagetekend van een kaart van internet. Ik vond hem zo leuk....

woensdag 3 februari 2010


Zo blijf je maar proberen hoe het allemaal werkt......Ik zal er nog even een kaartje opzetten.Deze zijn al oud en komen uit het"archief".Maar een mooie gelegenheid om te oefenen op het blog.Deze heb ik eens nagemaakt van een voorbeeld van Renata. Het afdrukje heb ik gelamineerd dat geeft best een grappig effect.

dinsdag 2 februari 2010


Zo nu nog een en dan kan het wel weer even voor vandaag er valt nog een hoop te leren. B.v. GRAB THE BLINKIE ?????? Geen idee wat het is en hoe het moet...........Maar het zal wel een keer gaan dagen !!!!!!

leuke kaart


nou het is wel even rommelen met zo een blog. Je moet hel wat uitvogelen om er iets op te krijgen.Deze stond er al op maar was ineens verdwenen.
kaartje voor mijn broer die een fervent guitar hero speler is .Stempeltje van mo's digital pencil

Nou hier is dan het eerste kaartje op mijn blog. Het is al een ouwetje maar je moet toch wat proberen nietwaar?